Livet är inte bara grammatik, det är mat också. Inte minst för fransmännen, som älskar att äta god mat. Här kommer ett recept på hur man gör en fransk kladdkaka.
Ingrédients.
Smält smöret och chokladen. Om man börjar smälta smöret och sedan försiktigt lägger i chokladen går det bra, om man rör om försiktigt och har på mycket låg värme.
Rör i mjölet i äggblandningen.
Rör ner smöret och chokladen i bunken, litet åt gången.
Ha smörpapper i botten på en form. Grädda i 250 grader i 10 - 15 minuter. Kakan skall inte vara torr. Låt den kallna på ett fat.
Ingrédients.
- 100 grammes de beurre ou de margarine
- 100 grammes de chocolat
- 2 œufs
- 2 décilitres de sucre
- 1,75 décilitre de farine de blé
Smält smöret och chokladen. Om man börjar smälta smöret och sedan försiktigt lägger i chokladen går det bra, om man rör om försiktigt och har på mycket låg värme.
Rör i mjölet i äggblandningen.
Rör ner smöret och chokladen i bunken, litet åt gången.
Ha smörpapper i botten på en form. Grädda i 250 grader i 10 - 15 minuter. Kakan skall inte vara torr. Låt den kallna på ett fat.
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire